* Hooijer Vuurwerk Soest * Dit jaar een compleet vernieuwd vuurwerk assortiment! * Op onze webshop hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €25,- * Voor minder dan €25,- bestellen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel! *

VUURWERK KOPEN BIJ HOOIJER VUURWERK IN SOEST

Hooijer Vuurwerk is hèt bekende adres voor al uw vuurwerk. Al 49 (!) jaar de grootste in de regio. Dit jaar beschikken wij over een volledig nieuw assortiment vuurwerk! Inclusief de nieuwste en grootste vuurwerkboxen!

U kunt in de winkel uw bestellijst inleveren, of online bestellen. Wanneer u in de voorverkoop koopt kunt u profiteren van gratis vuurwerk bij uw bestelling (t/m 26 december). Uw bestelde vuurwerk staat dan klaar wanneer het u uitkomt.

Let op: In onze webshop hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €25,-. Wilt u minder dan €25,- bestellen? Dan helpen wij u graag verder in onze winkel!

Vuurwerk kopen in Soest en omgeving

Bestelt u liever niet uw vuurwerk online? U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel aan de Soesterbergsestraat 4-07 in Soest. onze openingstijden staan onder het kopje Contact. Onze medewerkers staan klaar om het beste vuurwerkpakket voor u samen te stellen!

Over de dealer

Hooijer Vuurwerk Soest is al 49 jaar hèt adres voor het beste vuurwerk in de regio Eemland-Amersfoort en Utrecht. Inmiddels staat de 3e generatie ook aan het roer. Het is dan ook een echt familiebedrijf.

In een ruime, speciale vuurwerkhal aan de Soesterbergsestraat 4-07 , 3768 EH Soest  (achter woonwinkel Fugers/Rietveld) vindt u een zeer groot assortiment,deskundig personeel en voorraad tot het laatste uur.

Daarnaast zijn onze prijzen en aanbiedingen altijd scherp.

OP de laatste verkoopdag , zaterdag 30 december, zijn wij 's avonds tot 22.00 uur geopend. Helaas is op onze folder de datum 20 dec. afgedrukt dat moet dus 30 dec.zijn.

Vanaf zaterdag 22 december bent u van harte welkom. Onze openingstijden staan op de website onder het kopje "Contact".