30 DECEMBER IS VOOR ONS EEN GEWONE VERKOOPSDAG! U KAN DAN BIJ ONS GEWOON VUURWERK KOMEN KOPEN - WIJ HEBBEN HET GROOTSTE ASSORTIMENT VAN LIMBURG - MEER VOOR MINDER

Vuurwerk kopen in Lanaken bij Vuurwerkshop Vangelabbeek

Wauw! Onze eerste winkel in Belgiƫ! Hoewel de vuurwerkshop Vangelabbeek in Lanaken maar net over de grens bij Maastricht ligt, zijn we toch erg blij met deze nieuwe winkel. Het zijn echte vuurwerkkenners daar, ze handelen namelijk al sinds 1983 in allerlei soorten vuurwerk. Van vuurwerk voor de familie, tot keiharde knallers en de dikste cakes. Werkelijk alles kunt u vinden bij deze nieuwe winkel in Lanaken.

Bestellen gaat eenvoudig hier op de site, of in de winkel zelf. Door in de voorverkoop te bestellen, bent u altijd voordeliger uit. Er gelden namelijk veel kortingen, aanbiedingen en gratis vuurwerk! Uw bestellingen kunt u op 28, 29 of 30 december gewoon op komen halen in de winkel. Bij ons geen gedoe.

Vuurwerk kopen Maasmechelen, Genk en Maastricht

In de buurt van Lanaken liggen onder andere Maasmechelen, Genk en Maastricht. We hopen dit jaar veel bezoekers uit de omgeving in de vuurwerkwinkel te mogen ontvangen. Want kwaliteitsvuurwerk van Vuurwerktoppers vindt je bij Vangelabbeek!

Over de dealer

Welkom bij de grootste en goedkoopste vuurwerkshop van Limburg!

Met onze meer dan 25 jaar ervaring binnen de vuurwerk evenementen, zijn wij steeds in staat om voor u

het beste, goedkoopste en veiligste vuurwerk te selecteren.

Kom naar onze shop en laat u verassen door onze expertise.

Koop je vuurwerk bij een winkel die het hele jaar door met vuurwerk bezig is en zo er het beste kan uithalen!


VAN 11 NOVEMBER TOT 20 DECEMBER MAANDAG TOT ZATERDAG VAN 9.00U TOT 18.00U

VAN 20 DECEMBER TOT 30 DECEMBER ALLE DAGEN VAN 9.00U TOT 20.00U