Vuurwerk kopen bij Lieshout Dier & Tuin in Heeswijk-Dinther

Van Lieshout Dier en Tuin heeft sinds een paar jaar een prachtige nieuwe winkel met opslagloods en vuurwerkbunker. Voor al uw aankopen om 2018 groots af te sluiten kunt u dus hier terecht! Doordat we collectief inkopen, kunnen we gunstige prijzen aanbieden en toch het beste vuurwerk leveren. Ook dit jaar hebben we weer veel nieuwe artikelen en diverse acties.

Online op deze pagina kunt u vast de filmpjes zien van alle producten in ons assortiment. De voorverkoop gaat ook via deze site. Uiteraard zien we u ook graag terug in onze winkel. Onze deskundige verkopers staan voor u klaar met advies en helpen u graag met uw vragen. Vuurwerk ophalen gaat eenvoudig vanaf 28 december.

Vuurwerk kopen Heesch, Herpen, Uden, Erp, Berlicum, Schijndel, Nistelrode, Boxtel en Sint-Michielsgestel

Onze locatie is gunstig gelegen en heeft veel parkeergelegenheid. Dit maakt het erg makkelijk om uit de buurt te komen en hier uw vuurwerk op te halen. We zien bijvoorbeeld vaak klanten uit Heesch, Herpen, Uden, Erp, Berlicum, Schijndel, Nistelrode, Boxtel en Sint-Michielsgestel

Over de dealer

Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van vuurwerk. Met merken zoals Black Thunder, Mad Dog en Vuurwerktoppers hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze deskundige & enthousiaste medewerkers staan u graag te woord voor een uitgebreid advies!


Route beschrijving

Vanuit ’s-Hertogenbosch

U volgt de A2 richting ’s-Hertogenbosch tot afrit 21 Veghel/Helmond. U slaat linksaf om de Kanaaldijk-Noord/N279 te volgen. Deze volgt u tot afslag Heeswijk en slaat u linksaf naar de Heeswijkseweg. Deze loopt over in de Monseigneur van Oorschotstraat. Na 965 meter slaat u rechtsaf naar de Hoofdstraat. Als u in de Hoofdstraat bent slaat u na 66 meter linksaf om de abdijstraat in de rijden. De abdijstraat loopt na 438 meter over in de Meerstraat. Na zo’n 2 km bereikt u aan uw rechterzijde van Lieshout Dier & Tuin. 

 

Vanuit Veghel.

U volgt de A50 richting Veghel, daar neemt u afrit 11 Heeswijk-Dinther. U slaat rechtsaf om de N279 te volgen. Deze volgt u tot aan afslag Heeswijk en slaat u rechtsaf naar de Heeswijkseweg. Deze loopt over in de Monseigneur van Oorschotstraat. Na 965 meter slaat u rechtsaf naar de Hoofdstraat. Als u in de Hoofdstraat bent slaat u na 66 meter linksaf om de abdijstraat in te rijden. De abdijstraat loopt na 438 meter over in de Meerstraat. Na zo’n 2 km bereikt u aan uw rechterzijde van Lieshout Dier & Tuin.