Vuurwerk geen punt bij Karwei Hoogvliet

VUURWERK KOPEN IN HOOGVLIET? GEEN PUNT BIJ KARWEI HOOGVLIET!

De voorverkoop van het vuurwerk is weer begonnen! Zoals ieder jaar kunt u terecht bij KARWEI in Hoogvliet. We hebben een bomvol assortiment met het mooiste knal- en siervuurwerk. Al onze producten voldoen aan de strenge veiligheidseisen.

U kunt het vuurwerk direct in de winkel bestellen tijdens de verkoopdagen op 28, 29 en 31 december. Wilt u daar niet op wachten? Plaats dan uw voorbestelling via deze webshop en geniet van extra voordeel. Op deze site staat het hele assortiment, inclusief filmpjes en foto's. Op 28, 29 of 31 december kunnen de bestellingen opgehaald worden in de winkel. Dit gaat eenvoudig en snel.Vuurwerk kopen Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Hekelingen en Pernis

Kunt u niet in de voorverkoop bestellen, of bent u wat vergeten? Tijdens de vrije verkoopdagen proberen we zoveel mogelijk artikelen op voorraad te houden en kunt u deze bij de verkoopbalie bestellen. Daarnaast staan onze enthousiaste verkoopmedewerkers klaar om u te adviseren, wanneer u het lastig vindt de juiste keuze te maken. Spreek hen dan ook vooral aan als u wat meer wilt weten. Het is dan ook geen wonder dat we veel klanten hebben uit Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Hekelingen en Pernis. Vuurwerk kopen doet u bij KARWEI in Hoogvliet.

Over de dealer

KARWEI Hoogvliet is naast uw bouwmarkt voor klussen en inrichten, al jaren het vertrouwde adres voor mooi en veilig vuurwerk. We hebben een breed assortiment en bestellen kan makkelijk en simpel via onze webshop of in de winkel. Door onze ervaring gaat het kopen en ophalen van vuurwerk eenvoudig en snel. Onze getrainde verkopers weten antwoord op al uw vragen over vuurwerk en veiligheid, spreek ze vooral aan als u wat wilt weten. Ze staan u graag te woord!

We zijn goed bereikbaar op industrie terrein De Gadering in Hoogvliet. Onze bouwmarkt is uiteraard ook gewoon geopend waardoor u de aankoop van aanverwante artikelen, zoals vuurkorven, ook direct kunt aankopen. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid. Onze openingstijden zijn extra ruim; van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend 9.00 tot 21.00 uur! Op zaterdag 29 december zijn we van 9.00 tot 18.00 uur geopend en op maandag 31 december van 8.00 tot 17.00 uur.