Kwaliteitsvuurwerk tegen scherpe prijzen! * De grootste cakeboxen tot maar liefst 65KG! * Uw vuurwerk afhalen kan op 28, 29 en 31 december 2018! * Knalharde aanbiedingen *

VUURWERK KOPEN BIJ TAPIJTSHOP HAEFKENS

Tapijtshop Haefkens is naast vloeren, ook dé specialist als het gaat om het mooiste kwaliteitsvuurwerk. Jaarlijks stellen wij met veel zorg ons aanbod samen. Of u nu op zoek bent naar sensationele compoundcakes, maximaal gevuld siervuurwerk, prachtige vuurpijlen of stoer knalvuurwerk, wij hebben het allemaal. En dat tegen betaalbare prijzen.

Wij zijn gevestigd in Nijmegen aan de Wolfkuilseweg 67 waar u van harte welkom bent voor advies bij het bestellen van uw vuurwerk. Uiteraard kunt u ook op onze website eenvoudig uw bestelling plaatsen welke u vervolgens af kunt halen op 28, 29 of 31 december. Deze verkoopdagen zijn wij ook bereikbaar via de achterzijde, aan de Klimopstraat. Daar is er voldoende ruimte om te parkeren.

Wanneer u via de webshop uw bestelling plaatst, ontvangt u automatisch de Double Blast gratis cadeau bij uw bestelling, tevens ontvangt u extra gratis vuurwerk bij bestelling vanaf €40,- of meer.

Vuurwerk kopen in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Bemmel en Slijk-Ewijk

Ons hele vuurwerkaanbod bestaat uit consumentenvuurwerk voor particulier gebruik wat voldoet aan de strenge eisen. Vanaf 2012 is het in Nederland verplicht om een CE Keurmerk op de producten te hebben. Al ons vuurwerk heeft dat. Op de verpakking vindt u duidelijke instructies voor het veilig afsteken van het consumentenvuurwerk.

Over de dealer

Tapijtshop Haefkens aan de Wolfkuilseweg 67 bestaat al ruim 20 jaar en wij beschikken over meer dan voldoende ervaring om u te adviseren bij u aankoop van tapijt, vinyl, laminaat, pvc vloer en natuurlijk ook uw raambekleding.

Klanten krijgen vakkundig advies, gebaseerd op hun wensen.  De stoffeerders hebben ruim 40 jaar ervaring in het stofferen van uw totale woning, en het zijn die zelfde stoffeerders die bij uw thuis komen opmeten voor een vrijblijvende offerte en advies. 

Wie bij Tapijtshop Haefkens binnen loopt weet dat slagen geen kunst is, een huis inrichten van A tot Z daar staan we voor.


En natuurlijk kunt u hier ook terecht voor uw vuurwerk, al 11 jaar een gespecialiseerd vuurwerk verkooppunt.