VUURWERKVERKOOP t/m 31 dec 17.30 uur!! Knallend het jaar uit met het kwaliteitsvuurwerk van Vuurwerkpaleis Zeeland!

Vuurwerk kopen bij het Vuurwerkpaleis in 's-Gravenpolder

Al sinds 2005 verkopen wij aan het eind van het jaar vuurwerk. De showroom van het bedrijf is helemaal ingericht in de sfeer van Oud en Nieuw. Klanten kunnen hier alle producten eerst bekijken voor ze een keus maken.

Hier op de webshop kunt u ook alle producten bekijken. Bij ieder product staat een stukje uitleg en een filmpje. Het bestellen kan online op deze pagina, met een bestelformulier in de winkel, of op de laatste drie dagen van het jaar direct in onze vuurwerkshop.

Vuurwerk kopen Goes, Kapelle, Heinkenszand, Wemeldinge en Wolphaartsdijk

Vuurwerk is in de omgeving Goes, Kapelle, Heinkenszand, Wemeldinge en Wolphaartsdijk vaak iets wat gekocht wordt voor het gezin. Vandaar dat sterretjes, kleine pijlen en grondvuurwerk als wondertollen en bijtjes erg populair zijn. Hiervan hebben we altijd veel in huis.

Wij denken aan uw veiligheid en die van uw kinderen. Wij raden u daarom aan om altijd een veiligheidsbril op te hebben tijdens het afsteken.

Over de dealer

Wij hebben veel affiniteit met vuurwerk. Rond het voorjaar begint voor ons het vuurwerkseizoen alweer met het samenstellen van het mooiste en spectaculairste assortiment. We zorgen er daarbij voor dat er een goede balans is tussen alle soorten producten zodat echt iedereen bij ons kan slagen. Natuurlijk gaan we ieder jaar op jacht naar de allerbeste deals zodat u kunt profiteren van knallende aanbiedingen en scherpe prijzen!

Goed en spectaculair vuurwerk voor een betaalbare prijs!

Onze winkels zijn speciaal ingericht met alleen maar vuurwerk, een waar Vuurwerk Paradijs. Of je nu alleen oud en nieuw viert, met vrienden of familie;  je kunt hier op je gemak rondkijken en zelf het perfecte pakket samenstellen om een knallend oud en nieuw te vieren.

U kunt online bestellen, zo kunt u alle filmpjes en plaatjes bekijken en op uw gemak uw keuze maken. U rekent af met Ideal en maakt op het tijdstip dat u schikt een ophaal-afspraak op 28, 29 of 31 december in de winkel.

Veel shopplezier en tot ziens in onze winkels!

Team Vuurwerkpaleis Zeeland