VUURWERKVERKOOP t/m 30 dec 21 uur!! Knallend het jaar uit met het kwaliteitsvuurwerk van Vuurwerkpaleis Zeeland!

Vuurwerk kopen bij het Vuurwerkpaleis in 's-Gravenpolder

Het vuurwerkpaleis in 's-Gravenpolder wordt gerund door Peter Traas en Wendy van den Broek. Al sinds 2005 verkopen zij aan het eind van het jaar vuurwerk. De showroom van het bedrijf is helemaal ingericht in de sfeer van Oud en Nieuw. Klanten kunnen hier alle producten vast bekijken voor ze een keus maken.

Hier op de webshop kunt u ook alle producten bekijken. Bij ieder product staat een stukje uitleg en een filmpje. Het bestellen kan online op deze pagina, met een bestelformulier in de winkel, of op de laatste drie dagen van het jaar direct in onze vuurwerkshop.

Vuurwerk kopen Goes, Kapelle, Heinkenszand, Wemeldinge en Wolphaartsdijk

Vuurwerk is in de omgeving Goes, Kapelle, Heinkenszand, Wemeldinge en Wolphaartsdijk vaak iets wat gekocht wordt voor het gezin. Vandaar dat sterretjes, kleine pijlen en grondvuurwerk als wondertollen en bijtjes erg populair zijn. Hiervan hebben we altijd veel in huis. We raden altijd aan om een veiligheidsbril op te hebben tijdens het afsteken.

Over de dealer

Wij hebben veel affininiteit met vuurwerk, rond de zomer begint voor ons het vuurwerkseizoen alweer met het samenstellen van het assortiment. We zorgen er daarbij voor dat er een goede balans is tussen alle soorten producten zodat echt iedereen bij ons kan slagen. En natuurlijk gaan we ieder jaar op jacht om de allerbeste inkoopdeals te sluiten zodat u kunt profiteren van knallende aanbiedingen!

We vinden het belangrijk dat u kwalitatief goed vuurwerk voor een goede prijs kunt halen.

Deze winkel is speciaal ingericht met alleen maar vuurwerk, een waar Vuurwerk Paradijs. Of je nu alleen oud en nieuw viert, met vrienden of familie;  je kunt hier op je gemak rondkijken en zelf het perfecte pakket samenstellen om een knallend oud en nieuw te vieren.

Ook kun je online bestellen, zo kun je rustig alle fimpjes en plaatjes bekijken en je keuze maken. Je rekent af met Ideal en maakt een ophaal-afspraak op 29, 30 of 31 augustus in de winkel.

Hopelijk tot snel en veel shopplezier!

Team Vuurwerkpaleis Zeeland