Wij wensen iedereen een super jaar toe!!!***Wij hopen dat iedereen heeft genoten van al het vuurwerk***Wij gaan ons weer voorbereiden op december 2017

Vuurwerk kopen bij Roerade Vuurwerk in Rotterdam

Ga jij het jaar ook knallend uit? Dan is het tijd om vuurwerk te bestellen bij Roerade Fietsen in Rotterdam! De fietsenwinkel tovert elk jaar in december helemaal om tot vuurwerkspecialist. We leveren al meer dan 25 jaar vuurwerk aan de consument. Onze slogan is dan ook: "meer vuurwerk voor minder geld".

Wilt u niet te lang in de rij staan voor vuurwerk, bestel dan via deze webshop. Dan heeft u ook nog eens extra voordeel. U krijgt bij elk bestelling minimaal een product gratis! De vuurwerkbestelling wordt voor u klaar gemaakt en op het afgesproken tijdstip staat het pakket voor u klaar. Zo bent u binnen 10 minuten weer op weg. Voor vragen bent u altijd welkom in onze vuurwerk winkel in Rotterdam. Het personeel is goed getraind en helpt u graag verder.

Vuurwerk kopen in Rotterdam

Veiligheid staat voorop. We zijn altijd blijven meegroeien met de veiligheidseisen, daarom is ons vuurwerk opgeslagen in veilige bunkers. Al het vuurwerk is uiteraard CE-gekeurd.

PowerPrijzen